Allison Figueroa Rojas

Directora

Nascuda a Xile i criada part de la seva vida al Canadà i els seus voltants, va cursar estudis de Literatura i Història de cinema per la Universitat Concòrdia de Tiohtià:ke, conegut avui com Mont-real, Quebec. Durant aquest temps va començar a ensenyar-se a si mateixa diversos elements i tècniques de composició de imatge, post-producció, filmació i composició de paisatges sonors.
A Mont-real, Allison va començar a treballar amb ballarins contemporanis, artistes multidisciplinaris, escultors i dissenyadors. Al impulsar-se creativament a si mateixa, ha establert un pont entre els seus interessos creatius, direcció artística i el món acadèmic. Les seves investigacions han estat publicades a través del departament de Belles Arts de la Universitat Concòrdia de Mont-real, així com en revistes de cinema. També ha estat consultada per a classes de mitjans de comunicació de La Salle College (Montreal, QC). En l'últim any, els seus treballs audiovisuals van ser exhibits a la galeria d'art contemporani Articuli a Mont-real. Obres que exploren el desplaçament, la memòria, i la mitologia d'identitats migratòries al Canadà.
Va cursar el Màster en Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment Allison resideix a Barcelona per temps indefinit.

Pel·lícules
Diversos directors

Dolores

Què s'amaga darrere de la imatge pública de Dolores Iturbe?