Aleissia Laidacker

Directora de Tecnologia Creativa

Aleissia Laidacker és Directora de Tecnologia Creativa amb més de 20 anys d'experiència en l'àmbit de la Tecnologia Immersiva.

Ella és líder en el sector de Realitat Augmentada i Realitat Estesa (AR/XR), va ser la Cap del Desenvolupament d'Experiències a l'empresa Magic Leap. Ha treballat identificant mètodes innovadors creatius i tècnics per a superar els límits de la interacció i la narració utilitzant la Realitat Augmentada.
Aleissia treballa actualment amb l'empresa The Mill, liderant grups de Tecnologia Creativa a nivell mundial per a imaginar i construir experiències impactants utilitzant tecnologia innovadora per a portar un nou tipus de interacció i profunditat a les audiències. També està treballant amb Spatial Activations, una agència creativa que uneix les millors experiències de diverses disciplines per guiar els espais comercials i públics cap a un contingut rellevant que atraurà a una nova generació d'audiències.

Abans de treballar en el sector de realitat estesa (XR), va treballar en el sector de Disseny de Videojocs durant més de 10 anys. Va encapçalar la Direcció de Tecnologia, Jugabilitat i Intel·ligència Artificial (AI) en grans franquícies de videojocs com Assassin's Creed de l'empresa Ubisoft.

Aleissia també és cofundadora de Mixed Flour, una empresa de disseny immersiu centrada en la creació d'experiències basades en localització que uneixen el disseny de menjar, tecnologia i l'interacció.

Com a experta en tecnologia, sovint parla en conferències sobre la Realitat Estesa, el disseny d'interacció, experiències immersives, el metavers i la intel·ligència artificial.

La plataforma de notícies Next Reality la nomena com una de les 30 persones més destacables dins del sector de la Realitat Augmentada.