Ahmet Necdet Cupur

Director

Ahmet Necdet Cupur va néixer en un poble de Turquia, situat a la frontera amb Síria. Va deixar la seva llar als 13 anys i es va mudar a Antakya per seguir els seus estudis. Va obtenir un diploma en enginyeria civil i va treballar tres anys a l'Iraq i l'Afganistan durant la guerra. En un dels seus viatges, va rodar un curtmetratge a Romania i va decidir ser cineasta.

Va deixar la seva feina d'enginyeria i es va mudar a París. Dos anys després de la seva arribada, va obtenir fons del CNC i una precompra del canal de televisió France 2 per al seu curtmetratge Latin Babylon. L'any en què va finalitzar la seva pel·lícula, va tornar al seu poble natal, després de 20 anys d'absència, amb la idea de rodar un documental sobre la seva família.

Va aconseguir fons nacionals de França (CNC, Scam) per escriure aquest documental. Segueix vivint i desenvolupant els seus projectes a París. Les enfants terribles és el seu primer llargmetratge documental.

Pel·lícules
Ahmet Necdet Cupur

Les enfants terribles

Mahmut s’acaba de casar i vol el divorci. La seva germana Zeynep anhela anar a la universitat, però el pare no li ho permet. Un melodrama familiar explosiu.