Público viendo un documental en el cine.

Inscriu la teva pel·lícula al DocsBarcelona 2021 abans del 3 de desembre!

Encara ets a temps de que la teva darrera producció pugui ser considerada pel nostre equip de programació i formar part del Festival DocsBarcelona 2021.

Festival

Recordes alguns dels guanyadors de la darrera edició? Overseas va emportar-se el Premi Amnistia Internacional Catalunya, patrocinat per Amnistia Internacional. El Premi del Públic DocsBarcelona - Moritz, que patrocina Moritz consistent en 1.500€ en metàl·lic, va ser per a ¿Puedes oírme?, el documental de Pedro Ballesteros que es va estrenar en sales fa unes setmanes. Antaviana patrocina el premi Latitud DocsBarcelona, que consisteix en 3.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP), l'any passat la Mariana Viñoles el va guanyar gràcies a la seva pel·lícula El gran viaje al país pequeño. Donem des d'aquí les gràcies als patrocinadors que ens acompanyen cada any per fer possible aquest palmarès!

Qui sap si l'any vinent alguna de les pel·lícules guanyadores podria ser la teva!?

Inscriu la teva pel·lícula

La convocatòria està oberta fins el 3 de desembre.

La Open Call pel DocsBarcelona 2021 finalitza dijous 3 de desembre. Si heu tingut algun problema per inscriure la vostra pel·lícula, a partir del dimecres 9 de desembre resoldrem tots els dubtes, a través de festival@docsbarcelona.com Dilluns i dimarts l’oficina romandrà tancada.