Rock per Mil, la banda més gran del món

La pel·lícula es projectarà en més de 80 sales de tot l’estat durant el mes d’abril

Docs del Mes

Rock per Mil intenta fer partícip al públic de la increïble aventura d'un biòleg marí que va ser capaç de crear la comunitat més gran d'amants de la música rock que existeix al món.

La pel·lícula s'estrena el dijous 7 d'abril a les 19.30h als CINEMES GIRONA DE BARCELONA.

Després de la projecció comptarem amb un col·loqui de 20 minuts amb l'Ana Rivaroli, directora del títol, i en Fabio, el protagonista d'aquesta història.

ROCK PER MIL D’ANA RIVAROLI

Fabio vol convèncer la seva banda de rock preferida, els Foo Fighters, perquè actuïn a Cesena, el seu petit poble natal situat al nord d'Itàlia. Per aconseguir-ho, es proposa una fita gairebé inassolible: reunir mil músics per tocar junts i en sincronia la seva cançó Learn to fly. Serà capaç d’aconseguir-ho? La missió sembla impossible. Com aconseguirà els diners? Trobarà tants músics? Una crida al Youtube serà l’inici de la increïble aventura dels Rockin'1000, la banda de rock més gran que ha existit mai. Rock per mil és la és la història de Fabio, però també de tota una comunitat que influeix positivament en cadascun dels seus membres, animant-los a perseguir els seus somnis mentre donen el millor d'ells mateixos.

Un documental divertit en el qual Anita Rivaroli ens ofereix una emotiva i emocionant injecció de rock.

Veure vídeo