"Robots. Les històries d'amor del futur" l'estrena del novembre del Docs del Mes

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat

Docs del Mes

Robots. Les històries d'amor del futur, serà la pel·lícula del mes de novembre. Durant tot el mes de novembre es projectarà a més de 70 sales arreu d'Espanya. Pots consultar totes les projeccions aquí. Les sales que degut a les restriccions no puguin oferir la seva activitat habitual, podrán oferir la projecció online. La pel·lícula s'estrenarà a Filmin el 6 de novembre.

Robots de Isa Willinger

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Més informació

La lectura del mes

A més, si ens segueixes a les nostres xarxes farem un sorteig a instagram d’un llibre proposat per la Llibreria Altaïr per maridar amb la pel·lícula. Cuatro Futuros de Peter Frase, una reflexió sobre el futur que ens espera en diferents àmbits.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.