Refresca el teu estiu amb els millors documentals del DocsBarcelona

Aquestes tardes d’estiu, endinsa-‘t en increíbles històries reals amb una selecció dels documentals més destacables del DocsBarcelona a Filmin. Una secció per conmemovar el 25è aniversari del nostre festival.

Festival

Veure secció a Filmin

Honeyland

Un dels documentals més premiats del 2019 que va triomfar a Sundance i que va rebre dos nominacions als Oscar, Millor Documental i Pel·lícula Internacional. En una regió remota i muntanyosa dels Balcans, l’Hatidze Muratova viu amb la seva mare malalta en un poblet sense electricitat, on es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà.

Lobster Soup

El cafè Bryggjan és l’ànima del poble més gris d’Islàndia. Vells pescadors, músics bojos, boxejadors, elfs… Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre l'ànima humana i la vida en comunitat que s'acaba convertint en una radiografia de la decadència consumista del món occidental.

Bobbi Jene

Guardonat documental sobre la prestigiosa ballarina Bobbi Jene, qui després de 10 anys d'èxit i fama, pren la difícil decisió de tornar als Estats Units. Haurà d'afrontar les inevitables conseqüències que comporta l'ambició amb l'objectiu de lluitar pel seu art en solitari, que es convertirà en més personal i trencador que mai.