Noves activitats d'indústria per millorar el teu projecte documental!

No et perdis les consultories artístiques i el taller de muntatge i postproducció.

Indústria

Un taller de muntatge de teasers i consultories artístiques per a projectes en estat de Rough Cut amb experts internacionals son les noves propostes per aquesta edició.

Taller de muntatge i postproducció

Els teasers són la porta d’entrada a tots els mercats de finançament, al compradors, als fons, així com també als festivals. Són la cara visible dels projectes en desenvolupament, una part essencial, que juga un gran paper en tot el procés d’aquest. Paral·lelament, la postproducció, és també una part imprescindible en tot el curs de la creació documental, amb un accés sovint més restringit o que s’acaba derivant-se a empreses especialitzades.

Des del DocsBarcelona, hem volgut aglutinar aquestes dues necessitats i realitzar taller pràctic de la mà de Bernat Aragonès, especialista àmpliament reconegut en edició i postproducció.

Taller presencial a Barcelona. Places limitades!

Més informació >>

Artistic Consultancies for Rough Cut Projects

DocsBarcelona brinda l'oportunitat de realitzar consultories creatives online per a projectes en estat de rough cut. L'objectiu és que els projectes puguin mostrar el seu treball a experts internacionals de reconeguda trajectòria que els ajudaran a millorar el resultat final de la seva pel·lícula.

Tue Steen Müller, cap de programació de DocsBarcelona, serà el moderador de les sessions i vincularà cada projecte amb un expert internacional. Cada projecte seleccionat podrà optar a una consultoria privada d'una durada de 45 minuts.

Places limitades. El deadline per a inscriure el projecte és el pròxim 26 d'abril.

Més informació >>