Donem la benvinguda a Èric Motjer com a nou responsable d'Indústria i Formació

Èric Motjer substituirà Diego Mas Trelles, que esdevindrà ara assessor d'indústria de DocsBarcelona.

Indústria

DocsBarcelona anuncia el nomenament d'Èric Motjer com a nou responsable d'Indústria i Formació. Amb una àmplia experiència en la indústria del cinema i el documental, Motjer aporta uns coneixements i experiència que reforçaran encara més el compromís del festival per fomentar la col·laboració i la innovació en el món del documental.

En el seu nou càrrec, Èric Motjer supervisarà el desenvolupament estratègic i la gestió de les activitats de DocsBarcelona Industry així com el programa de formació de DocsBarcelona. Això inclou el popular Public Pitch, tallers, classes magistrals i esdeveniments de networking, que s'han convertit en plataformes essencials per connectar cineastes de documentals, productors i commissioning editors encarregats d'arreu del món.

“Estic molt content d'incorporar-me a un projecte com DocsBarcelona, que ha representat el pont cinematogràfic més important entre Amèrica Llatina i Europa en l'àmbit del documental, alhora que s'ha convertit en el principal focus de la indústria del documental del Mediterrani. El principal objectiu serà per ampliar el paper de DocsBarcelona com a plataforma global per a directores i directors, proporcionant-los els recursos i les connexions que necessiten per portar les seves històries a la pantalla".

Èric s'incorpora a DocsBarcelona amb un important bagatge en la indústria de la no ficció, després d'haver treballat en diferents àrees, entre elles com a productor, i director de festivals i programador. El seu coneixement del panorama de la noficció i la seva passió per donar suport al talent emergent el converteixen en una incorporació valuosa per a l'equip del festival.