DocsBarcelona participa al Docedge Kolkata - Asian Forum for Documentary 2024

És el primer cop que DocsBarcelona participa en un fòrum asiàtic

Festival

La Directora Artística del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona, Anna Petrus, viatjarà del 7 al 12 de març a Calcuta (Índia) com a decision maker al Docedge Kolkata - Asian Forum for Documentary, una iniciativa del Documentary Resource Initiative on es presentaran 25 projectes documentals d’Àsia.

El Docedge Kolkata - Asian Forum for Documentary és una incubadora de projectes asiàtics i una de les plataformes per a la coproducció més rellevant del continent. L’objectiu de l’esdeveniment és buscar oportunitats de coproducció pels cineastes independents, així com establir aliances internacionals pels seus projectes.

Aquest serà el primer cop que DocsBarcelona participi en un fòrum asiàtic. Anna Petrus ha destacat que es tracta d’una “oportunitat única per teixir ponts entre el festival DocsBarcelona i la important indústria de cinema documental existent a Àsia”. Petrus ha afegit que des del DocsBarcelona desitgen “que més pel·lícules i projectes documentals d’aquest continent arribin a Barcelona en els pròxims anys”.