DocsBarcelona et desitja un any ple de documentals!

Compra el teu abonament fins al 16 de gener

Docs del Mes

Des de DocsBarcelona et desitgem un any nou ple d'il·lusió per millor cinema documental, amb històries per emocionar-te i obrir la teva mirada! Per celebrar l'arrancada d'any amb tu, t'oferim aquests abonaments amb descompte que estaran disponibles només fins al 16 de gener.

Amb l'abonament Docs del Mes podràs assistir a les 10 estrenes de documentals que es projecten als Cinemes Girona de Barcelona el primer dijous de cada mes, de gener a juny i de setembre a desembre. Descobreix aquí la programació del Docs del Mes 2024.

Recorda que el documental de gener, 'Alis', s'estrena als Cinemes Girona de Barcelona el dijous 11 a les 19.30h. Per veure 'Alis' amb el teu abonament, has de fer la compra abans del dia 11 de gener a les 17h. No te la perdis!

Per només 15€ més, pots gaudir de l'abonament Docs del Mes + Festival que inclou 6 entrades pel Festival DocsBarcelona, que tindrà lloc del 2 al 12 de maig als Cinemes Renoir Floridablanca. Aprofita l'oportunitat!

  • Per accedir a l'enllaç de compra dels abonaments, només t'has de registrar a la plataforma DocsBarcelona&Me. Si tens qualsevol dubte, pots escriure'ns a info@docsbarcelona.com.