Arrenca la 25ª edició del DocsBarcelona

DocsBarcelona inaugura avui, 18 de maig, la seva 25a edició a l’Aribau Cinema. Una mostra del millor de la producció mundial de documentals.

Festival

Durant la inauguració, que tindrà lloc aquesta tarda, es projectarà la pel·lícula “Navalny”, una producció nortamericana del director Daniel Roher – autor del premiat Once Were Brothers: Robbie Robertson & The Band- que també hi serà present.

L’acte també comptarà amb l’entrega del primer Premi Docs d’Honor, al cineasta valencià, Llorenç Soler. Un guardó que premiarà d’ara endavant la carrera cinematogràfica i artística d’una personalitat rellevant del món del cinema documental, nacional o internacional, que ha contribuït a enriquir la vida cultural i cinematogràfica a escala global.

Enguany, es celebra un quart de segle de vida i per fer-ho l’edició comptarà amb la Filmoteca de Catalunya, el CCCB i l’Aribau Multicines, com a seus principals on s’emetrà la programació d’aquesta edició. A més, els espectadors podran gaudir també de tota la programació a Filmin, com a finestra virtual, del 18 al 29 de maig.