Sala del Docs del Mes llena de público

Aquest nadal regala documentals!

Aconsegueix l'abonament del Docs del Mes + Festival 2021

Festival / Docs del Mes

Ens encantaria continuar descobrint noves històries junts. Ara, pots aconseguir l'abonament del Docs del Mes o el del Docs del Mes + Festival a un preu molt especial!

Abonament pel Docs del Mes

Amb l'abonament del Docs del Mes tindràs incloses per només 25€ (IVA inclòs) les 10 estrenes anuals als Cinemes Girona de Barcelona cada primer dijous del mes. En cas que les estrenes presencials no es puguin dur a terme per motius relacionats amb la COVID-19, et facilitarem un accés a la pel·lícula online.

Abonament Docs del Mes + Festival

Si ets previsor, pots comprar un abonament que inclou les 10 estrenes mensuals als Cinemes Girona de Barcelona més un abonament pel Festival 2021 per 40€ (IVA inclòs). En cas que les estrenes presencials no es puguin dur a terme per motius relacionats amb la COVID-19, et facilitarem un accés a la pel·lícula online.

Compra'l ara!

Per comprar el teu abonament has de tenir un compte a la plataforma DOCSBARCELONA&ME, registrar-te és gratuït i et permet tenir accés a totes les gestions relacionades amb el DocsBarcelona. Un cop dins podràs comprar l'abonament que més t'interessi!