Documentar la música: Supervisió musical, sorpreses i casos d’èxit

Castellà
Esdeveniment
Dates
22 de maig 2023 18:00 — 19:30
Ubicació
Aula Plató - Pati Manning
Descripció

La música amplia i explica la imatge en el sentit més emocional. Ajuda a crear i reforçar determinades atmosferes per aconseguir una sensació de realitat a l'espectador en determinades escenes i situacions. Les bandes sonores també ajuden a crear l'atmosfera adequada al desenvolupament de l'acció, però per a crear una banda sonora òptima, es requereixen una sèrie de circumstàncies que estan delimitades per elements que conformen la producció: Contextos de producció, pressupostos i temps, experiència dels creadors i creadores, drets d'autor, diferents i desconeguts recursos musicals, desitjos i realitats dels autors i autores i professionals que s'involucren en la producció. Una bona previsió i supervisió musical pot facilitar la producció d'un bon contingut documental, evitant-se així mancances creatives i aportant qualitat en el producte final.
La presentació es desenvoluparia de manera pràctica a través de casos reals de continguts i produccions de documentals que han hagut de superar diversos reptes amb la música com a eix de conflicte i resolució.

Ponents
Peter Stephens

Peter Stephens

Soci fundador i director de Music Library &SFX / Divisió de supervisió musical Acorde. Partner – Account and Project Manager

Amb una llarga trajectòria com a coordinador de projectes, les principals funcions dels quals inclou...

Arturo Olea

Arturo Olea

Soci fundador i director de Music Library & SFX / Divisió de Supervisió Musical Acorde. Partner / Director de desenvolupament de negoci.

Director de Desenvolupament de Negoci amb experiència i contrastada trajectòria en el sector de la p...

Accés
Accés amb l'acreditació, no cal reserva prèvia.
No obert al públic
Activitats relacionades
2023-05-24 16:00
Desenvolupament de documentals basats en personatges
2023-05-23 19:00
Greatest Hits, Misses & Controversies
2023-05-24 17:30
La realització de documentals en el context d’una guerra
Audiencia Cine Conferencia DocsBarcelona
2023-05-23 18:00
Presentació d’IDA, EBS i POV