Campus DOC-U Nou Talent

El Campus DOC-U Nou Talent aspira a fer un pas més en la construcció de ponts entre els futurs professionals i la indústria audiovisual, convidant-los a assistir a taules rodones, estudis de casos i sessions de pitch, alhora que fomenta el treball en xarxa.

Esdeveniment
Dates
21 de maig 2022 9:00 — 25 de maig 2022 18:00
Ubicació
CCCB - Auditori
https://www.cccb.org/
Descripció

La veterana secció DOC-U del festival, rep un nou impuls en reconeixement de la qualitat dels treballs presentats any rere any, per promoure la internacionalització de les obres i el creixement professional dels seus creadors. Tots els directors i totes les directores de la selecció presentaran els seus curtmetratges, alhora que formaran part de la resta d'activitats del Festival i Mercat; a més de disposar d’activitats de creixement exclusives per a ells i elles.

D'aquesta manera podran construir la seva xarxa professional, inspirar-se en el treball d'altres creatius i descobrir els desafiaments als quals s'enfronten els documentals a tot Europa. El programa es compon de 7 dies d'activitats presencials i en línia.

D'altra banda, el programa, també posa la mirada en la internacionalització, amb 4 beques que portaran a 4 dels participants locals a viatjar al llarg de 2023 a un festival europeu, membre de la xarxa DocAround Europe (FIPADOC, DokFest Munich, Makedox, Verzio Film Fest, a banda de DocsBarcelona) per continuar el programa de mentoria i creixement DocAround Europe Generation.

Inscripcions tancades
Formació per a directors DOC-U
Consulta el projectes seleccionats a la programació
Programació
Activitats relacionades
2022-05-16 09:00
Artistic consultancies per a projectes rough cut
2022-04-25 15:45
The Magic of a Great project and Pitch