Descobreix les estrenes d'aquesta tardor al Docs del Mes!

Ens retrobem a les sales a partir de setembre!

Docs del Mes

Històries encoratjadores, vivències impactants i protagonistes entranyables. Tot això i molt més podrem gaudir-ho a la programació del Docs del Mes a partir de setembre amb aquestes pel·lícules:

Setembre COM JO VULGUI (AS I WANT)

La indignació de les dones egípcies -arrel de les violacions en grup- va desencadenar grans protestes per defensar els seus drets. Un cop de puny al patriarcat amb la càmera convertida en una arma d’autodefensa.

+ Informació

Octubre EL RETORN, LA VIDA DESPRÉS DE L'ISIS

Com poden tirar endavant les persones que van ser manipulades per l'ISIS? La dura realitat d’un grup de dones atrapades pel seu passat ens fa fer-nos preguntes de difícil resposta.

+ Informació

Novembre LOBSTER SOUP

El cafè Bryggjan és l’ànima del poble més gris d’Islàndia. Vells pescadors, músics bojos, boxejadors, elfs… Una comèdia deliciosa sobre les comunitats humanes.

+ Informació

Desembre MOTHERS

Al Marroc, es pot empresonar una dona si es queda embarassada i no està casada. L’associació Mahjouba Edbouche combat aquesta injustícia amb coratge i tendresa.

+ Informació

I recorda, durant aquests mesos d'estiu pots continuar gaudint de les pel·lícules del Docs del Mes al nostre canal de Filmin!

https://docsbarcelona.com/storage/uploads/Filmin-ESTIU.gif