Ivana Marinić Kragić

Directora

Ivana Marinić Kragić és cofundadora i productora de Marinis Media (Croàcia) i membre de la Junta Directiva de l'Associació de Cineastes de Croàcia. Es va graduar a l'Acadèmia d'Art Dramàtic el 2012 a Zagreb, al Departament de Cinematografia.
Com a directora de fotografia, ha treballat en una dotzena de curtmetratges de ficció dirigits per Ivan Mokrović, Goran Ribarić, Luka Ćurčić i Filip Maloča. Com a productora, ha dut a terme els curtmetratges Under the Surface (2012), Journey (2012), The Little Raccoon (2013), Escape (2015), Zagreb Confidential - Imaginary Future (2016); i com a coproductora, el llargmetratge Love Cuts (2019) i la sèrie de televisió The Only Way Out (2020). La seva primera experiència professional la va obtenir treballant en projectes de llargmetratges: Volare (2019) dirigida per Gabriele Salvatores, la sèrie de televisió Kiss Me First (2018) produïda per Netflix, Constitució de la República de Croàcia (2016) dirigida per Rajko Grli, National Hero Ljiljan Vidić (2015) dirigida per Ivan-Gorana Viteza i Trampoline (2016) dirigida per Zrinka Matijević.
El guardonat documental Nun of Your Business és el seu primer llargmetratge com a directora de fotografia i el seu debut com a directora.

Pel·lícules
Ivana Marinić Kragić

Fe i llibertat

Un amor de clausura