Consulta els projectes seleccionats per les activitats d’indústria

Indústria

Public Pitch

El Public Pitch adopta un format online on una selecció de 10 projectes seran presentats enfront d’un gran panell de commisioning editors, fons de finançament i agents de vendes de tot el món. Cada projecte seleccionat tindrà l’oportunitat de fer una presentació en viu i rebrà comentaris dels experts.

Speed Meetings

Els projectes seleccionats tindran reunions privades individuals online de 15 minuts amb finançadors i commisioning editors. Les reunions s’organitzaran prèviament per a satisfer les necessitats dels finançadors i els projectes. Tindran lloc durant 2 dies i s’ajustarà l’horari a les diferents zones horàries del món. Serà el moment d’establir els acords que faran possible que els projectes participants es converteixin aviat en pel·lícules!

Rough Cut Pitch

Una selecció de 4 projectes en estat de rough cut es presentarà online a una selecció d’experts (commisioning editors, fons de finançament i agents de vendes). En la versió online d’enguany, la sessió no serà pública, i cada equip tindrà 25 minuts per a presentar el seu projecte.

Doc Series Forum

Per primera vegada el mercat de DocsBarcelona crea un espai únic de finançament per a les series documentals en desenvolupament. En el Doc Series Forum, els projectes seleccionats, tindran l’oportunitat de reunir-se individualment i online, amb finançadors, broadcasters i VOD que estan directament interessats en produir projectes documentals amb aquest format.

Campus DocsBarcelona

En la seva segona edició, els projectes documentals seleccionats, que es troben en una etapa inicial de desenvolupament seguiran un programa de capacitació especialitzat durant 10 mesos que els farà créixer en la seva dimensió internacional i brindar-los eines per a continuar creixent, obtenir finançament i convertir-se en grans pel·lícules.

Conferències, màster classes i altres activitats professionals també es duran a terme online. T’informarem molt aviat del programa d’enguany!