Obrim la crida de projectes per les activitats de finançament!

DocsBarcelona Industry torna presencialment del 23 al 26 de maig

Indústria

El DocsBarcelona Industry reuneix cada any a equips de producció i direcció que busquen finançament per als seus projectes amb finançadors i finançadores, commissioning editors i agents de vendes internacionals.

Enguany recuperem la presencialitat a la ciutat de Barcelona del 23 al 26 de maig, en el marc del Festival DocsBarcelona. Els projectes seleccionats optaran a premis per al seu desenvolupament.

Public Pitch

Presenta el teu projecte davant d'un gran panell de commissioning editors, fons de finançament i agents de vendes d’arreu del món. Una gran oportunitat per explicar el teu projecte.

Speed Meetings

Reuneix-te individualment amb finançadors i finançadores, commissioning editors interessats i interessades en el teu projecte. Fareu una trobada one to one de 15 minuts per establir els acords més interessants.

Rough-cut Pitch

Si el teu projecte ha passat la fase de desenvolupament i tens un primer muntatge, pots presentar-lo al Rough-Cut Pitch, on podràs aconseguir finançament per al teu documental.

Inscriu el teu projecte

Els projectes s’han de presentar mitjançant el formulari a la plataforma DocsBarcelona&Me.

La data límit per enviar projectes és el 28 de febrer de 2023, a les 13:00h (UTC/GTM + 1) Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb industry@docsbarcelona.com