Èxit en la convocatòria del Campus Labs DocsBarcelona 2023. Coneix els projectes seleccionats

S’han seleccionat 10 projectes de la seixantena que es van inscriure en la convocatòria de la cinquena edició.

Indústria

Ja es coneixen els 10 projectes seleccionats per al Campus Labs DocsBarcelona 2023. Aquest és un laboratori que durant un any acompanya projectes de llargmetratge documental en fase de desenvolupament i que enguany celebra la seva cinquena edició.

La llengua vehicular del Campus és el castellà. Del 12 de gener al 13 de febrer es van inscriure a la convocatòria un total de 61 projectes de 14 països, la meitat d'Espanya i la meitat de Llatinoamèrica.

Els 10 projectes seleccionats començaran el programa el 15 de març amb tutories, tallers i activitats professionals que faran madurar i impulsar aquests documentals. A més, tindran l’oportunitat de fer un taller presencial de quatre dies a Barcelona amb les despeses d’allotjament pagades i rebran una acreditació professional per al festival DocsBarcelona 2023.

Coneix els 10 projectes que participaran al Campus Labs DocsBarcelona aquí.

Esperem que els participants gaudeixin del laboratori i que aquest sigui el primer pas per arribar a convertir-se en grans pel·lícules!

*Campus Labs DocsBarcelona rep finançament de l’ICAA, el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i de l’Unió Europea – NextGeneration EU.