El documental de la UE 'Quan jo creixi' sobre l'accés a l'educació a Ucraïna es projectarà a la secció Docs&Teens

Hi haurà una sessió doble per als i les estudiants i una xerrada sobre l'educació en situacions d'emergència

Un any més el Festival DocsBarcelona col·labora amb la Comissió Europea per defensar l’educació dels infants de tot el món través de la seva Direcció General de Protecció Civil i Operacions d’Ajuda Humanitària Europea, DG ECHO.

Més informació sobre "Education, no matter what aquí.

'Quan jo creixi'

Com ja vam anunciar al febrer, DG ECHO ha produït un documental de 12 minuts en col·laboració amb els documentalistes Olivier Jobard i Claire Billet y l’organització MYOP. Es diu 'When I Grow UP' ('Quan jo creixi') i ens mostra la vida de tres joves ucraïnesos que tornen a classe malgrat viure en un país devastat per la guerra.

Quan les tropes russes van envair Ucraïna al febrer del 2022 les aules van quedar buides o destruïdes. Un any més tard les classes han començat de nou i les escoles s'estan reconstruint amb l'ajuda de la Unió Europea.

 

El documental 'When I Grow Up' es projectarà al festival DocsBarcelona, en una sessió doble el 26 de maig dins de la secció Docs&Teens. Representants de DG ECHO vindran a Barcelona per estimular el debat amb els estudiants sobre la importància de l’educació en situacions de crisi.