“Honeyland” reobre el cicle d’estrenes Docs del Mes

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat

Docs del Mes

Després de mesos lluny dels cinemes i les sales estem contents d’anunciar que tornem aquest mes de setembre amb una nova estrena del Docs del Mes!

Honeyland, serà la pel·lícula del mes de setembre. L’estrena tindrà lloc el dijous 3/09 als Cinemes Girona, a les 19:30h (c/ Girona, 175; Barcelona). Pots comprar la teva entrada anticipada aquí.

Honeyland, de Tamara Kotevska i Ljubomir Stefanov

Qui es preocupa per les abelles? Com n’és de fràgil l’equilibri de la naturalesa davant de l’acció humana? Dirigida per Tamara Kotevska i Ljubomir Stefanov, Honeyand va ser la pel·lícula doblement nominada a la passada edició dels Premis Oscar, a Millor Documental i a Millor Pel·lícula Internacional, on per primera vegada un documental de Macedònia del Nord era reconegut per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood. A més, es va emportar tres estatuetes al festival de Sundance i va ser la guanyadora del premi TV3 a Millor Documental al DocsBarcelona 2019. La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tota Espanya. Consulta l'agenda i no t'ho perdis!

La lectura del mes

A més, si ens segueixes a les nostres xarxes farem un sorteig d’un llibre proposat per la Llibreria Altaïr per maridar amb la pel·lícula. Maratón Balcánico de Miguel Roan ens narra les històries d'un viatger expert pels Balcans, ens ajuda a descobrir tots els aspectes d'aquesta regió europea.

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, la sessió es desenvoluparà sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents.