Josh Willacy

Formador i consultor

Josh Willacy és formador, escriptor i consultor. Ha proporcionat assessorament i formació en matèria d'igualtat, diversitat i inclusió a tots els nivells a organitzacions dels sectors privat, públic i sense ànim de lucre mentre treballava a la Challenge Consultancy.

Després de graduar-se en la Universitat de Bristol amb una llicenciatura en Política i Relacions Internacionals, Josh va entrar en el món de la comunicació corporativa, es va formar com a periodista i després es va unir a Stonewall, la prominent organització de defensa de les comunitats LGBTQ+. Es va unir a Challenge Consultancy el 2018

Com a home gai mestís d'herència del Carib, creu en la celebració de múltiples identitats. Va alimentar l'estratègia de Stonewall sobre la participació de les persones LGBTQ que provenen de minories racials i ètniques. Josh també va dissenyar i va impartir els programes insígnia de Stonewall, "Role Model", d'apoderament per a persones LGBTQ+ de minories racials i ètniques.

Josh ha treballat molt en els sectors de l'art i el patrimoni. Se sent còmode treballant en grans organitzacions com The Guardian News and Media i al parlament. Se sent igualment a gust en organitzacions com el National Literacy Trust i la Education Endowment Foundation, aportant el seu encant, les seves habilitats i la seva experiència allí on es necessita.

Ha dissenyat i desenvolupat cursos de formació com l'Antiracisme en el lloc de treball, Gestió d'un equip divers a distància i Classe i biaix inconscient. Se sent còmode formant a personal de tots els nivells de responsabilitat dins de les organitzacions. Està capacitat per a impartir sessions sobre Igualtat, Diversitat i Inclusió, Lideratge Inclusiu, Dignitat en el Treball, Prejudicis Inconscients i ha dirigit sessions que permeten a les persones parlar sobre raça i ètnia en un entorn segur i sense prejudicis.