Elizabeth Klinck

Productora i investigadora

Elizabeth Klinck ha treballat com a productora, investigadora i especialista autoritzada en nombrosos documentals i projectes transmèdia nordamericans i europeus que han obtingut premis com els Emmy, FOCAL, Peabody i Òscar. Graduada a la Universitat de Queens ha ensenyat a la Universitat de Ryverson a Toronto i ha dirigit investigacions i tallers autoritzats a universitats, instituts i conferències internacionals incloent IDFA, Archidoc, Realscreen, Sheffield DocFest, Campus Documental Europeu, Congrés Mundial de la Ciència i Factual Producers i Banff Media Summit.

Nominada a un Emmy pel seu treball de recerca i tres cops nominada a la millor recerca dels premis FOCAL, Elizabeth Klinck, va guanyar els premis Barbara Sears com a millor recerca visual el 2018; i el 2014 va guanyar els premis Canadian Screen. El 2010 també va guanyar el Gemini a la millor investigació visual, un premi Golden Sheaf a Yorkton, i el premi FOCAL International Lifetime també sobre arxiu.

L’Elizabet va formar part de la junta directiva de WIFT a Toronto, Impact Media Summit, i és la presidenta fundadora de Visual Researchers’ Society de Canadà. Forma part del comitè executiu de FOCAL Internacional del Regne Unit i és membre del DOC Toronto.