"The Letter" la propera estrena del Docs del Mes

La pel·lícula es projectarà en més de 70 sales de tot l'estat

Docs del Mes

The Letter és la pel·lícula del Docs del Mes de Març. L'estrena tindrà lloc als Cinemes Girona el dimarts 2 de març a les 19.30h i comptarà amb un col·loqui virtual amb els directors de la pel·lícula Maia Lekow i Christopher King. El col·loqui serà en anglès.

Per aquells espectadors que no puguin assitir-hi, el col·loqui es podrà seguir en directe al nostre canal de youtube a partir de les 21h.

The Letter

Què faries si acusessin a la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Santa Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kènia, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’Edat Mitjana. El jove Karisa viatja de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia està en perill.

Els directors

Maia Lekow i Christopher King fan un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats pel colonialisme i la religió. Comentem la pel·lícula amb ells en aquesta entrevista:

Informació important: degut a les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia de la Covid-19, les sessions es desenvoluparan sota les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Consulta amb la teva sala per a qualsevol dubte.