Prova ara la plataforma de "Learning by Docs", una nova eina per professors i alumnes de DocsBarcelona Educació

La plataforma prepara també la seva propera versió, que inclourà mòduls de ciències socials i història i noves eines per als docents.

Educació

DocsBarcelona Educació és un projecte de DocsBarcelona que utilitza pel·lícules documentals com a recurs d'aprenentatge sobre els diferents temes i matèries que es treballen a l'etapa de secundària i universitària i ho fa a través d'una plataforma en línia.

En les darreres setmanes la plataforma, que actualment es troba en fase de proves, s'ha activat en dos idiomes més: castellà i anglès, per poder oferir-la a escoles de tota Europa. I ara, ofereix una prova gratuita de 7 dies, sense compromís.

Vull provar la plataforma

Si et vols unir des del teu centre i provar la plataforma fins a final de curs, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Actualment s'està desenvolupant una nova versió de la plataforma, que s'activarà el curs vinent, i es treballa paral·lelament en un nou eix temàtic que s'afegirà als que ja estan disponibles, amb focus en la història d'Europa del segle XX. Entre els temes que tractarà s'hi inclourà la Guerra Civil, la II Guerra Mundial, el fenomen de les migracions, entre d'altres.