Oberta la convocatòria de pel·lícules del DocsBarcelona 2023!

Fins al 12 de desembre de 2022 pots inscriure el teu documental perquè sigui considerat pel nostre equip de programació i formar part del Festival DocsBarcelona 2023.

Festival

La darrera edició vam celebrar 25 anys de passió pel documental amb un palmarès que reconeixia les millots pel·lícules del festival. Vols que la teva pel·lícula opti a aquests premis? Fins al 12 de desembre tens l’oportunitat de presentar el teu documental a les seccions competitives Panorama i Latitud DocsBarcelona.

Panorama

La secció Panorama agrupa una selecció dels millors documentals del panorama internacional més recent i competeixen pel Docs a la Millor Pel·lícula dotat amb 5.000€, així com per al Docs Nou Talent per als directors novells.

Latitud DocsBarcelona

La secció Latitud DocsBarcelona presenta els documentals més destacats de la Península Ibèrica i Amèrica Llatina i competeixen pel Docs Latitud DocsBarcelona patrocinat per Antaviana Films dotat amb 3.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP) a Antaviana Films.

Convocatòria oberta fins al 12 de desembre de 2022

Inscriu la teva pel·lícula aquí i consulta les bases de participació. Per a qualsevol qüestió o problema al fer la inscripció, pots escriure a festival@docsbarcelona.com.