La programació del DocsBarcelona no s’atura durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de maig, l'Aribau Multicines continua amb la projecció de grans estrenes catalanes i nacionals.

Festival

La pel·lícula neerlandesa, Shabu, és una de les recomanacions que el festival porta pel públic més jove aquest dissabte. La proposta musical, realitzada per Shamira Raphaëla, ja va guanyar el premi a Millor documental juvenil durant el Festival IDFA, l'any 2021.

També "Dreaming Walls", "Myanmar Diaries" i "Vida Férrea" es podran visionar la tarda de dissabte. Tres pel·lícules de denúncia, cadascuna amb un motiu diferent, que competeixen en aquesta edició dins la secció de "Panorama" i "Latitud".

D'altra banda, diumenge, els espectadors podran gaudir de dos plats forts, com són "Robin Bank" i "Tolyatti Adrift". Dues produccions catalanes, que enguany participen a "Latitud" i que comptaran amb un col·loqui. En el cas de "Robin Bank", d'Anna Giralt, el col·loqui sobre l'activista català, Enric Duran, anirà acompanyat també d'una petita sorpresa.

El cap de setmana finalitza amb dues propostes més a l'Aribau Multicines i dues sessions DOC-U al CCCB. A l'Aribau, una d'elles és el llargmetratge "The Territory" que fotografia la impunitat amb què una xarxa d'agricultors, amb el suport del president brasiler, Jair Bolsonaro, destrossa els territoris indígenes de l'Amazones. L'altra, "A marble Travelogue" utilitza l'humor per reflexionar sobre l'autenticitat, les relacions internacionals i l'absurditat de l'economia global.