La secció DOC-U amplia la convocatòria a estudiants de tota Espanya

Els estudiants poden presentar els seus curtmetratges documentals fins l'1 de març

DOC-U, la secció del DocsBarcelona que promou un espai d’exhibició per als i les estudiants de Cinema i Comunicació Audiovisual de les universitats, cicles formatius i escoles de cinema de Catalunya, obre per primera vegada la convocatòria a la resta d’Espanya, ampliant així la promoció del nou talent local a l’àmbit nacional.

La 8a edició de la secció DOC-U inclourà curtmetratges documentals d’arreu d’Espanya dins de la programació de la 24a edició del DocsBarcelona, que se celebrarà del 18 al 30 de maig del 2021.

Es poden presentar curtmetratges documentals realitzats per estudiants, majors de 18 anys, durant els cursos 2019-2020 i 2020-2021 a qualsevol de les universitats, centres i cicles formatius i escoles de cinema d’Espanya.

Cada universitat i/o centre educatiu pot presentar un màxim de 3 curts documentals de màxim 40min de durada. Queden excloses les obres d’estudiants de Secundària i/o Batxillerat, així com propostes rebudes de centres d’estudi de Secundària.

Totes les obres seleccionades competeixen pel Premi DOC-U, patrocinat per 16nou, consistent en 1000€ en lloguer de material d’equip de rodatge pel(s) director/a(s) guanyador(s).

Inscripcions

Es poden presentar curtmetratges documentals fins el dilluns 1 de març a les 17h a través del formulari d’inscripció. Abans de fer la inscripció us recomanem llegir atentament les bases de participació.

La secció DOC-U tindrà projeccions presencials i online

Amb la voluntat de fer més gran l’altaveu, l’espai d’exhibició i promoció del nou talent local i nacional, les peces seleccionades es projectaran conjuntament dins de la secció DOC-U, que s’integra dins de les sessions presencials programades del DocsBarcelona 2021, de forma presencial a les poblacions de la província de Barcelona participants a la iniciativa DocsBarcelona a Prop 2021 i de manera online, del 18 al 30 de maig de 2021.