Inscriu la teva pel·lícula al DocsBarcelona 2022!

Convocatòria oberta fins l'1 de desembre de 2021.

Festival

Volem conèixer el millor cinema documental del món. Envia’ns la teva darrera producció per ser considerada pel nostre equip de programació i forma part del Festival DocsBarcelona 2022.

Les pel·lícules presentades seran candidates a les seccions competitives Panorama i Latitud DocsBarcelona.

Panorama

La secció Panorama agrupa una selecció dels millors documentals del panorama internacional més recent i competeixen pel Premi DocsBarcelona a la Millor Pel·lícula dotat amb 5.000€, així com per al Premi Nou Talent, per als directors novells, consistent en un guardó.

Latitud DocsBarcelona

La secció Latitud DocsBarcelona presenta els documentals més destacats de la Península Ibèrica i Amèrica Llatina i competeixen pel Premi Latitud DocsBarcelona patrocinat per Antaviana Films dotat amb 3.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP) a Antaviana Films.

Totes elles competeixen també pel Premi del públic DocsBarcelona - Moritz, patrocinat per Moritz i dotat amb 1.500€. Per a aquelles pel·lícules que per la seva temàtica s'impliqui en la defensa dels drets proclamats en la Declaració Universal dels Drets Humans, de la llibertat d'expressió i els valors compartits per Amnistia Internacional, opten també al Premi Amnistia Internacional Catalunya, atorgat per la mateixa organització i consisteix en un guardó. El Premi del Jurat Jove Reteena s'atorgarà a la millor pel·lícula de l'itinerari Reteena per part del jurat Reteena, que està compost per joves d'entre 16 i 21 anys. Consisteix en un guardó.

Inscriu la teva pel·lícula

Consulta les bases i inscriu la teva pel·lícula a través de Festhome abans de l'1 de desembre.