Premis Indústria

2020
DocsBarcelona vol donar suport als projectes participants i per això treballa per establir sinergies i acords amb diferents festivals i entitats amb el fi de què els projectes puguin aconseguir també un suport en el seu recorregut.
Els premis s'entregaran el divendres 29 a les 18h, en una trobada online exclusiva per acreditats.
Premis

Antaviana Films

Aquest any un projecte del Public Pitch optarà al premi Best Pitch d’Antaviana Films, consistent en serveis de postproducció i finishing per valor de 2.000€

Documentary Association of Europe

Aquest premi té l’objectiu d’encoratjar i donar suport als joves directors i productors. El premi consisteix en la quota anual de l’associació DAE per als dos participants.

FIPADOC

DocsBarcelona té un acord amb FIPADOC (Biarritz, França) que consisteix en l’intercanvi de premis entre els dos esdeveniments. Un projecte dels Speed Meetings DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a FIPADOC 2021.

East Doc Platform

DocsBarcelona té un acord amb East Doc Platform (Praga, República Txeca) que consisteix en un intercanvi de premis entre els dos esdeveniments. Un projecte seleccionat pels Speed Meetings DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a East Doc Platform 2021.

San Sebastian LAU HAIZETARA Documentary Forum

San Sebastian LAU HAIZETARA Documentary Forum seleccionarà un projecte guanyador dels Speed Meetings per participar al Lau Haizetara Documentary Forum.

Per al Millor Projecte del Campus DocsBarcelona,e consisteix en participar de forma directa i gratuïta als Speed Meetings de l’edició 2021.

Music Library

Acorde Supervisió Musical, una divisió de Music Library & SFX concedeix un premi en metàl·lic de 1.000€ i tarifa plana de llicencia musical per un producció documental valorada en 295€, a un projecte de Rough Cut Sessions.

També et pot interessar
Edició 2020
Indústria