Premis Indústria

2021
Entrega de premios de DocsBarcelona Industry
Conscients del gran esforç que està realitzant la indústria en aquests moments tan complicats, enguany el DocsBarcelona ha volgut reconèixer l’esforç de tots els projectes que segueixen endavant malgrat totes les circumstàncies adverses i per això atorgarà diversos premis al desenvolupament. A més seguirem comptant amb diversos premis dels nostres patrocinadors i col·laboradors, que també donen els seus recursos perquè la indústria pugui seguir tirant endavant.
Premis

Public Pitch

Premi al desenvolupament entre tots els projectes participants al Public Pitch, dotat amb 2.500€. El premi anirà destinat a la persona que hagi fet la inscripció del projecte i es farà un únic pagament.

Speed Meetings

Premi al desenvolupament entre tots els projectes participants als Speed Meetings, dotat amb 2.000€. El premi anirà destinat a la persona que hagi fet la inscripció del projecte i es farà un únic pagament.

Doc Series Meetings

Premi al desenvolupament entre tots els projectes participants al Doc Series Meetings, dotat amb 1.500€. El premi anirà destinat a la persona que hagi fet la inscripció del projecte i es farà un únic pagament.

Rough Cut Pitch

Acorde Supervisió Musical, una divisió de Music Library & SFX concedeix un premi en metàl·lic de 1.000€ i tarifa plana de llicència musical per a una producció documental valorada en 295€, a un projecte de Rough Cut Pitch.

Public Pitch

Un projecte del Public Pitch optarà al premi Best Pitch d’Antaviana Films, consistent en serveis de postproducció i finishing per valor de 3.000€.

Public Pitch + Speed Meetings

Aquest premi té l’objectiu d’encoratjar i donar suport als joves director/es i productore/s. El premi consisteix en la quota anual de l’associació DAE per als dos participants al Public Pitch o als Speed Meetings.

Speed Meetings

A través d’un acord entre DocsBarcelona i FIPADOC (Biarritz, França), un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a FIPADOC 2022.

Speed Meetings

A través d’un acord entre DocsBarcelona i East Doc Platform (Praga, República Txeca), un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a East Doc Platform 2022.

Speed Meetings

A través d’un acord entre DocsBarcelona i San Sebastian Lau Haizetara co-production forum, un projecte dels Speed Meetings de DocsBarcelona serà seleccionat per assistir a San Sebastian Lau Haizetara co-production forum 2021.

Campus DocsBarcelona

Per al Millor Projecte del Campus DocsBarcelona, consisteix en participar de forma directa i gratuïta als Speed Meetings de l’edició 2022.