DOC-U
Campus Nou Talent

Un espai d’exhibició per a l'alumnat de Cinema i Comunicació Audiovisual de les universitats, cicles formatius i escoles de cinema, que projectarà curtmetratges documentals d’arreu d’Espanya dins de la programació del Festival DocsBarcelona.

Pots inscriure el teu curtmetratge fins al 6 de març de 2023 a les 17 h. Cada universitat o centre educatiu pot presentar fins a 3 curts documentals de màxim 40 minuts de durada. Queden excloses les obres d’estudiants de Secundària o Batxillerat.

Campus Labs DOC-U Nou Talent

Activitats exclusives pels directors i directores de la secció DOC-U

A més de presentar els seus curtmetratges, tots els directors i directores de la secció DOC-U tindran accés a la programació del Festival DocsBarcelona, que serà del 18 al 28 de maig, així com accés a algunes trobades d'Industry.

També compataran amb activitats exclusives en el marc del festival, que es duran a terme gràcies a l'ajuda "Laboratoris e incubadores" de l'ICAA.

Aviat podràs consultar tota la programació!

Premis i beques

Amb el patrocini de 16nou i el finançament de Doc Around Europe

El millor curtmetratge de la secció guanyarà el Premi DOC-U, patrocinat per 16nou i valorat en 1000 € en lloguer de material de rodatge per a la següent producció de l'equip del curt premiat i una estatueta.

El curt guanyador del premi DOC-U optarà a ser seleccionat per un o diversos festivals de la xarxa Doc Around Europe: MakeDox (Macedònia del Nord), FIPADOC (França) i VERZIO (Hongria), dincs de la categoria respectiva de la secció de curtmetratges i nou talent. Aquells projectes escollits tindran cobert el transport i allotjament per a fins a dos membres de l’equip, perquè puguin acompanyar la seva obra a la resta de festivals.

Programació d'edicions anteriors
Laia Rutman Puche i Kilian Saldaña i González
Alésh
Layla Menhem i Nader Chalhoub
Amour en Galilée
Diversos directors
Especista
Natalia Pérez Manzanares
Nua
Alejandro Rodríguez
O que queda
Diversos directors
Paola
    Amb la financiació de:
    Amb la col·laboració de: