Taller de narratives emergents per crear impacte real

Per Garage Stories i DocsBarcelona

Inscripció tancada
Esdeveniment
Dates
2 d'oct. 2020 17:00 — 4 d'oct. 2020 19:30
Ubicació
Barcelona
Descripció
Imágen promocional del taller de narrativas emergentes.

Del 2 al 4 d'Octubre, 50 ments creatives (cineastes, programadors, dissenyadors, músics, etc) participaran en un laboratori d'innovació amb mitjans emergents (realitat virtual, augmentada i mixta) per a dissenyar i prototipar narratives immersives i interactives per a diferents reptes socials d'entitats sense ànim de lucre locals.

L'objectiu del laboratori és innovar en comunicació i explorar el potencial de les narratives emergents per a aconseguir que les audiències formin part del canvi.

Els 50 participants treballaran en 9 equips multidisciplinaris per a idear, dissenyar i preparar un teaser de la seva proposta de narrativa amb tecnologies emergents per a un dels reptes. L'últim dia presentaran la seva proposta enfront de jurat que triarà la millor per a ser presentada en la pròxima edició de DocsBarcelona.

IMPORTANT: El taller s'imparteix en castellà.

Quins són els reptes?

REPTE 1 - Abraçada Cultural

Com canviar la visió que tenim sobre els refugiats visibilitzant els seus talents?

REPTE 2 - Green City Lab

Com impulsar i mantenir en el temps una participació activa de les comunitats locals per a la co-creació i auto-gestió d'espais verds comunitaris?

REPTE 3 - Ludalia

Com utilitzar l'entreteniment com a mitjà de socialització entre persones amb discapacitat intel·lectual i sense discapacitat?

Organitzen
Universitats Participants
Entitats
Inscripcions
Inscripció tancada
Les inscripcions per aquest taller ja estan tancades.